strik
Ritual Homme Medium

Kerstpakket inhoud

  • Shower foam 200ml
  • Body lotion 70ml
  • Body & hair wash 200ml
  • Travel size parfum
Kerstpakket

Ritual Homme Medium

€ 28,55 excl. btw
€ 34,55 incl. btw

Per stuk

Gewenste leverdatum kiezen
Verzending t/m 24 december
Ruim 30 jaar ervaring, bestellen bij de bron!
Voor grote én kleine bedrijven


Aantal:
in winkelwagentje

Rituals

Rituals kerstpakket

Dit jaar pure verwennerij geven met een kerstpakket van Rituals? De home en body cosmetics in de Rituals kerstpakketten zijn van hoge kwaliteit en verrijken lichaam en ziel. We leven in een drukke tijd. Voor kerst 2022 creëert een kerstpakket van Rituals een verwenmoment voor de gewaardeerde medewerker en/of zakenrelatie.

Waarom Rituals home en body cosmetics?

De dagelijkse routines worden bij het gebruik van rituals producten veranderd in betekenisvolle rituelen. Het is bewust genieten van bijvoorbeeld een lekker bad, een warme douche of een kop thee. Alle producten zijn geïnspireerd op een authentiek Oosters ritueel zoals het Hammam stoombadritueel, de Ayurveda gezondheids- en schoonheidsleer en de scheertraditie van de Samurai-krijgers.

Als u aan gebruikers van Rituals producten vraagt wat zij ervan vinden zijn de reacties: “Goddelijk spul” en  “Zooo lekker” en “ Hemels”. Uw zakenrelaties en/of personeelsleden zullen de producten van Rituals zeker herkennen. De reacties na het openen van het Rituals kerstpakket zouden nog wel eens van soortgelijke strekking kunnen zijn als de voorbeelden hier genoemd!

Een Rituals kerstpakket is een duurzaam kerstpakket

De producten van Rituals ruiken niet alleen overheerlijk, ze zijn ook nog eens vervaardigd uit de beste grondstoffen. Ze bevatten zoveel mogelijk natuurlijke en organische ingrediënten uit duurzame bronnen. Rituals houdt in de productie rekening met het milieu en alle producten zijn volledig proefdiervrij. Bovendien zijn de producten getest door vooraanstaande dermatologen. Kortom, met een Rituals kerstpakket is het met een goed gevoel genieten van al het moois van Rituals.

Helpdesk: (0224) 213 135
Online betalen via uw eigen bank
Veilig winkelen
Snelle verzending
ISO 9001 certificering