strik

Levering t/m 24 december / ruim 30 jaar ervaring

Over Stegman Kerstpakketten

Bij stegmankerstpakketten.nl heeft u voor elk budget een origineel kerstpakket. Direct en eenvoudig online bestellen is een optie. Ook staan wij u graag telefonisch te woord voor een op maat gemaakt kerstcadeau. Voor al uw kerstpakketten 2022 bent u bij Stegman aan het juiste adres. Een goede service en een snelle levering zijn altijd gegarandeerd.

Wie zijn wij?

Het familiebedrijf Stegman Groothandel B.V. te Schagen bestaat ruim 30 jaar en is dé leverancier van kerstpakketten in de Benelux.  Door alles onder één dak te voeren, van inkoop, creatie en assemblage tot verkoop, zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van kerstpakketten. Zowel via de webshop als via de traditionele verkoopkanalen is er al jaren menig personeelslid en zakenrelatie verrast met een origineel eindejaarsgeschenk. Het assortiment is groot, van levensmiddelen tot verzorgingsproducten, waardoor de mogelijkheden legio zijn. In onze showroom in Schagen komt u ogen te kort door de keuze die daar staat tentoongesteld! Met meer dan 10.000 verschillende artikelen is er altijd een passend en apart kerstpakket samen te stellen.

Waarom Stegman?

Stegman Groothandel B.V. regelt al bijna 30 jaar relatiegeschenken en kerstpakketten. Door goed te luisteren naar en mee te denken met de klant weten wij originele kerstpakketten te realiseren die goed in de smaak vallen bij relaties en personeel. De jarenlange ervaring en expertise die Stegman in huis heeft, zorgt ervoor dat wij een gave voor geven hebben ontwikkeld. Of u nu kiest voor luxe, duurzaam of fair-trade, wij zorgen hoe dan ook voor een origineel kerstpakket. Wij hebben hoog in het vaandel staan:

  • Klanttevredenheid
  • Kwaliteit 
  • flexibiliteit Snelle levering

Het hele jaar door zijn wij op zoek naar ludieke, speciale, lekkere en aparte artikelen om toe te voegen aan het assortiment. Het bedenken van pakketten met nieuwe thema’s waarin de laatste trends zijn verwerkt is een continu proces. Trends op het gebied van cadeaubonnen en doneren aan goede doelen zijn ook goed vertegenwoordigd in ons assortiment.

Wat voor mogelijkheden zijn er?

Behalve de thema kerstpakketten die wij met veel enthousiasme hebben samengesteld voor u, vinden wij het ook leuk om vanaf minimaal 48 stuks een op maat gemaakt kerstpakket te maken op basis van bepaalde wensen. Het kan met een gerust hart aan ons worden overgelaten om vanuit een bepaald idee tot een origineel kerstpakket te komen. Onze showroom in Schagen met meer dan 10.000 artikelen, leent zich uitstekend voor het uitwerken van dit idee tot uiteindelijk concreet hét meest bijzondere kerstpakket van 2022 dat helemaal bij u past. Misschien houdt uw idee niet een bepaald pakket met een thema in maar wilt u deze kerst iets totaal anders cadeau doen? Voor een bijzonder kerstcadeau en voor het samenstellen van een origineel kerstpakket bent u hier aan het juiste adres. Kom langs in onze showroom óf bel ons en wij gaan direct voor u aan de slag.

Waarom een kerstpakket?

Met het geven van een kerstpakket spreekt u uw waardering uit voor uw zakenrelaties. Ook voor personeel is het een extra beloning voor de inzet. Het geven van het traditionele kerstpakket met levensmiddelen stamt nog uit de tijd van de Verlichting van de 18e eeuw. De boeren hadden het goed in deze tijd, in de tijd van schaarste, de dorpelingen echter niet. Het waren de boeren die de dorpelingen lieten delen in deze rijkdom tijdens de donkere dagen van kerst. Ook de arbeiders van de boeren kregen met kerst lekkere etenswaren mee naar huis. Vervolgens namen de ambachtelijke beroepen deze traditie over en bestond het kerstpakket niet alleen meer uit levensmiddelen maar ook uit bruikbare materiële zaken zoals een messenset, een horloge of zelfs een muziekinstrument.

Helpdesk: (0224) 213 135
Online betalen via uw eigen bank
Veilig winkelen
Snelle verzending
ISO 9001 certificering