strik

Origineel kerstcadeau voor vrienden, familie en personeel

Een speciaal cadeau voor deze speciale dagen van het jaar voor familie en vrienden is ook verkrijgbaar bij stegmankerstpakketten.nl. Voor elk budget is er ook één bijzonder cadeau te bestellen. Een apart, ludiek en misschien wel gek kerstcadeau  in plaats van een pakket met meerdere cadeaus voor familie en vrienden of personeel, voor iedereen is hier iets passends te vinden.

Voor ieder wat wils

Behalve voor personeel en zakenrelaties hebben wij  ook voor vrienden, familie en kennissen het ideale kerstcadeau. Zelfs als u de buren eens met kerst in het zonnetje wilt zetten vindt u hier wat u zoekt. Naast de standaard themapakketten uit de webshop, die wij voor u hebben samengesteld op basis van de laatste trends, hebben wij ook bijzondere cadeaus in het assortiment. Deze cadeaus zijn online te bestellen en wij zijn ook telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen en hulp bij het bepalen van het origineelste cadeau.

Van horloges tot belevingen

Alle artikelen uit het assortiment zijn los als kerstcadeau te bestellen en te combineren met elkaar. Van horloges tot reistrolleys en van amuse set (met glazen en recepten) tot een 3 sterrenrestaurant beleving, u kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het op voorraad en tot 24 december leveren wij ook nog eens op elk gewenst adres.

Keuzeconcept

Met een cadeaubon is de daadwerkelijke keuze van het cadeau aan de ontvanger zelf. Zo geeft u degene de kans om precies te ontvangen voor kerst wat aansluit bij haar of zijn persoonlijke wensen. Daarbij kunt u ervoor kiezen om een cadeaubon onderdeel te laten zijn van een kerstpakket voor de ultieme beleving. Van online shoppen bij bepaalde webshops tot belevingen zoals bioscoopje pakken en parachutespringen, kortom ook in de cadeaubonnen is de keuze reuze. 

Helpdesk: (0224) 213 135
Online betalen via uw eigen bank
Veilig winkelen
Snelle verzending
ISO 9001 certificering