strik

kerstpakketten bestellen voor kerst 2022

Dat kan! Bestel nu online uw kerstpakketten voor kerst 2022.Voor het noteren van uw bestelling zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Een snelle levering en een correcte administratieve afhandeling is gegarandeerd. Door jarenlange ervaring weten wij namelijk wat er bij kerstpakketten bestellen voor u als onderneming komt kijken.

Is er een minimale afname?

U kunt onbeperkt verschillende pakketten uit de webshop toevoegen aan de winkelwagen van de webshop. Voor op maat gemaakte pakketten, ook wel ideepakketten genoemd, geldt een minimale afname van 48 stuks.

Bezorgen of afhalen?

Wij leveren uw kerstpakket uit voorraad af op ieder gewenst adres in Nederland en België tot 24 december. Het uitleveren doen wij in eigen beheer. Wij hebben hiervoor ons eigen wagenpark om u zo goed en snel mogelijk van dienst te zijn. Wij hanteren hierbij de tarieven van PostNL. Wilt u weten wanneer u bestelling wordt geleverd? Over de planning van onze afleverroute staan we u graag telefonisch te woord. Bestellingen boven €600,- worden franco afgeleverd. Bekijk ook onze algemene leveringsvoorwaarden voor meer informatie. Wilt u uw bestelling afhalen? Dat kan bij ons filiaal in Schagen

Adres van Stegman Kerstpakketten

Stegman Schagen Inkoop, algemene zaken en showroom

Witte Paal 328
1742 LE Schagen
Telefoon: 0224-213135

Wat zijn de betalingsmethoden?

Betaling kan geschieden via iDeal of Paypal of per credit card. Op voorwaarde van vermelding van KvK nummer is bestelling op factuur mogelijk. Voor de betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar onze Algemene Voorwaarden.

Moet er belasting betaalt worden over kerstpakketten?

Volgens de werkkostenregeling kunt u maximaal 3% van uw totale fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen en verstrekkingen.

Binnen de werkkostenregeling mag je een gedeelte van je fiscale loon besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor je medewerkers. Dat is de vrije ruimte. Meer weten over deze regeling? Klik dan hier.

U wijst deze vergoedingen en verstrekkingen dan als eindheffingsloon aan en brengt ze vervolgens onder in uw vrije ruimte. Over het bedrag boven de vrije ruimte betaalt u loonbelasting in de vorm van een eindheffing van 80%. U mag 20% eindheffing toepassen over een pakket of een cadeaubon ter gelegenheid van kerst, voor zover de waarde in het economische verkeer van geschenken in totaal per kalenderjaar niet meer is dan € 70 per persoon. Voor zover de waarde meer is dan € 70, kunt u gebruikmaken van de regeling voor kleine verstrekkingen. In dat geval kunt u tegen het tabeltarief eindheffing toepassen als de waarde in het economische verkeer maximaal € 136 per verstrekking is en in totaal maximaal € 272 per jaar. U hoeft de kerstpakketten bij aanwijzing als eindheffingsloon niet op werknemersniveau te administreren. Let op; de werkkostenregeling staat los van de omzetbelasting. De voorwaarden rondom vooraftrek blijven van kracht. Een kerstpakket voor relaties anders dan werknemers wordt door de belastingdienst als relatiegeschenk gezien. Als u een kerstpakket geeft aan personen die niet bij u in dienstbetrekking zijn, mag u de belasting voor uw rekening nemen ook via eindheffing.

Is de btw aftrekbaar?

Een kerstpakket is een relatiegeschenk. Blijft het bedrag dat u uitgeeft per personeelslid per jaar onder de € 227 (exclusief btw) dan is de btw aftrekbaar. Voor kerstpakketten voor personen anders dan personeelsleden geldt dat de btw aftrekbaar is als: de ontvanger van uw geschenk, als zij het zelf zouden kopen, meer dan 30% btw kunnen aftrekken.

Helpdesk: (0224) 213 135
Online betalen via uw eigen bank
Veilig winkelen
Snelle verzending
ISO 9001 certificering